Goedkope Schiphol taxiservice

Als je tegenwoordig even op internet rondkijkt vindt je al snel diverse Schipholvervoerders. Bijvoorbeeld bij Goedkoopnaarschiphol.nl kan je een goedkope schipholtaxi bestellen.

Al het vervoer bestaat uit privé vervoer, dus je eigen taxi die je niet deelt met anderen. Zelf een taxi of taxibusje uitzoeken op de website en meteen het tarief berekenen is erg prettig. Normaal als je in een taxi stapt moet je maar afwachten wat de rit gaat kosten.

 

Geen hoge metertarieven

Hoewel de meeste taxibedrijven op het hoogste landelijke tarief rijden doen de meeste internet taxibedrijven dat niet. Door ritten voor de chauffeurs goed te plannen zijn er minder lege kilometers, en het is ook nog eens goed voor het milieu. De meeste Schipholtaxi’s die op Schiphol zelf staan rijden leeg terug naar de luchthaven. Niet bepaald economisch dus in deze tijd dat we allemaal wat meer aan het milieu moeten denken.

 

Ruimte nodig, boek een taxibus

Makkelijk en voordelig een taxibus naar Schiphol bestellen. Gewoon online thuis achter je computer. Bij het bedrijf www.taxibestellen.nl heb je een keuze tussen personenwagen en twee soorten taxibussen, de zes en acht persoonsuitvoering. Deze taxibussen zijn prima inzetbaar voor particulier en de zakelijke klant. Ook voor de taxibussen gelden er vaste tarieven op internet. Gewoon even de postcode invoeren met het aantal personen en het tarief komt naar voren.

 

Haal en breng service

Naar Schiphol of een taxi van Schiphol bestellen. Het was nog nooit zo makkelijk. Als je tijdens het bestellen meteen een retourtje bestelt, wordt er gevraagd om het vluchtnummer van de terugreis. Dat is handig want het desbetreffende taxibedrijf houdt precies in de gaten of je vlucht al op Schiphol is geland. Over vertragingen hoef je je dus geen zorgen te maken. Ongeveer 15 minuten na landing zal de taxichauffeur je gaan bellen om verder af te spreken. Heb je de bagage inmiddels bij elkaar dan bel je de chauffeur even terug en wordt meteen naar huis toe vervoerd.

 

  • Tip: Boek een retourtje dat scheelt in de kosten en de taxi staat netjes bij aankomst op Schiphol voor je klaar!

 

Zakelijke klanten bestellen ook online

Ook voor bedrijven is een taxi via internet bestellen een uitkomst. Geen wachten meer aan de telefoon, gewoon even per email of via de website. Voor bedrijven is er vaak de mogelijkheid om op rekening te rijden. Natuurlijk kan er ook contant of per creditcard in de taxi betaald worden!

 

Hier snel even de voordelen:

  • Goedkoop online je Schipholtaxi bestellen
  • Tarief is van te voren al bekend
  • Je kan vooraf meteen de taxi betalen
  • Keuze uit auto’s en taxibussen
  • Haal en breng service
  • Bedrijven kunnen op rekening rijden

Bovenstaande links zijn betrouwbare taxibedrijven

Share this post